Star Wars är i trygga händer hos Disney...

I-landsproblem
...men Disney-filmer är inte trygga i Sverige. För deras filmer "Disneyfieras" inte förrän de kommer i SF Bios klibbiga händer (pga smörigt popcorn).
 
Ni som är oroliga för att Star Wars skulle bli töntig(are) hos Disney ska titta här när Sarah Silverman är gäst hos Conan för att göra reklam för Disney-filmen Wreck-It Ralph... eller satans "RÖJAR-RALF" som den nu heter på SF Bios hemsida. Låter som om familjen Wahlgren kommer få dubba skiten ur stackars Ralph/Ralf så de minsta kan förstå filmen. Visst vet de att filmen utspelar sig i en värld full av arkadspelskaraktärer och retro-figurer från Nintondo 8bits-eran..? Så den publik SF vill ha i sina salonger är de som skriker högst efter popcorn och var inte ens var födda när filmens referenser var aktuella?
 
Så ifall Disney kan låta Sarah Silverman vara med i sina filmer och sen låta henne sälja in filmen på Conan på det här geniala sättet så tror jag inte DE kommer "SF Biofiera" Star Wars heller. Det händer inte förrän vi ser gamla versioner av Luke Skywalker, Han Solo och Leia på duken 2015 i Star Wars VII fast de kommer då heta Lars Wahlgren, Hen Solo och Lisa.
 
Älskar henne lite till för det här...
 
 

bloglovin


Follow on Bloglovin

Disney, Dubbad film, SF Bio, Sarah Silverman, Star Wars;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Dagens God Afton: Brutalchock!

Dagens God Afton
Häromdagen tog jag upp att Aftonbladet hade använt "chockrubriker" tre gånger på en och samma dag och mitt ego vill nu tro att de lyssnat på mig och ingen annan när de nu försökt variera sig lite. För visst kan man hitta på annat än "troschock", "bildchock" och "sminkchock" om man bara anstränger sig lite?
 
Från dagens aftonbladet.se:
 
 
Tack för att vi slapp "chockfula", "chocktaktik" och "chockhälsningen"!
 
 
Tacka mig!
 
 
 
 

bloglovin

 


Follow on Bloglovin

Aftonbladet, Brutalchock, Chochchock, Chock;
Ingen har kommenterat än bli den första!

Fuck you Fars dag!

I-landsproblem
Det var 11 år sedan jag kunde snacka med min farsa på Fars dag. Egentligen 12. För sista gången jag snackade med honom då så bodde jag motvilligt i Stockholm för att plugga filmmanus på Dramatiska Institutet medan farsan åts upp av cancer. Hela tiden ville jag vara där för honom men nu hade jag äntligen kommit in på den där utbildningen jag tjatat om och farsan sa i korta drag: "jag slår ihjäl dig om du inte åker". Han pushade mig alltid - hade jag velat bli Sveriges Honey Boo Boo så hade jag blivit det.
 
Så där satt jag då, Fars dag 2001, och ringer hem till morsan som på bragdguldsmanér tar hand om sin döende man i hemmet (fuck you sport som pissat ner ordet "bragd") så hon kan ta telefonen till hans säng, hans blivande dödsbädd. Hon varnar mig om att han inte riktigt fattar vad som händer runtomkring honom då cancern just förvandlat hans skalle till Zytomierska-mos och att hans hörapparat pajjat för tusende gången och han har inte fått någon ny för varför skulle nån vilja prioritera hörseln på någon som inte kommer vara med oss länge till? Hon ger honom telefonen och jag hör nån vimsig gammal gubbes röst säga saker som "vad är det här?" och "jag mår inte bra" medan jag försöker skrika JAG ÄLSKAR DIG om och om igen i fem minuter tills mamma tar telefonen från honom och vi säger typ "hej då", hulkandes i kör.
 
 
Sen går jag till skolan och spelar killen med knasiga idéer för mina nya vänner som inte kände mig i ett år till innan jag kunde vara mig själv igen.
 
 
Så: ni som har kvar er pappa så ta för fan hand om honom. Annars slår jag ihjäl er.
 
Mamma Fantastic vid den gravsten jag ritade.
 
 
 
 
 
 
 

bloglovin


Follow on Bloglovin

Cancer, Fars Dag;
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Dagens God Afton: Chock-bingo!

Dagens God Afton
Från dagens Aftonbladet.se:
 
 
 
BINGO!
 
 
 
 
 
 

bloglovin


Follow on Bloglovin

Aftonbladet, Chochchock, Chock, Chockbild, Sminkchock, Troschock;
Ingen har kommenterat än bli den första!