Star Wars är i trygga händer hos Disney...

I-landsproblem
...men Disney-filmer är inte trygga i Sverige. För deras filmer "Disneyfieras" inte förrän de kommer i SF Bios klibbiga händer (pga smörigt popcorn).
 
Ni som är oroliga för att Star Wars skulle bli töntig(are) hos Disney ska titta här när Sarah Silverman är gäst hos Conan för att göra reklam för Disney-filmen Wreck-It Ralph... eller satans "RÖJAR-RALF" som den nu heter på SF Bios hemsida. Låter som om familjen Wahlgren kommer få dubba skiten ur stackars Ralph/Ralf så de minsta kan förstå filmen. Visst vet de att filmen utspelar sig i en värld full av arkadspelskaraktärer och retro-figurer från Nintondo 8bits-eran..? Så den publik SF vill ha i sina salonger är de som skriker högst efter popcorn och var inte ens var födda när filmens referenser var aktuella?
 
Så ifall Disney kan låta Sarah Silverman vara med i sina filmer och sen låta henne sälja in filmen på Conan på det här geniala sättet så tror jag inte DE kommer "SF Biofiera" Star Wars heller. Det händer inte förrän vi ser gamla versioner av Luke Skywalker, Han Solo och Leia på duken 2015 i Star Wars VII fast de kommer då heta Lars Wahlgren, Hen Solo och Lisa.
 
Älskar henne lite till för det här...
 
 

bloglovin

Disney, Dubbad film, SF Bio, Sarah Silverman, Star Wars;

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin