Färdig-ish! Reklamfritt nu!

I-landsproblem
Har petat runt med designen på bloggen lite och jag är väl långt ifrån nöjd då blogg.se är lika lätt att jobba med som att bygga slott av brustabletter under vatten. Alla gamla inlägg ser nu ut som stryk men man får väl se framåt istället?
 
Nu är iallafall bloggen bred så man jag kan lägga upp större bilder så ni kan se dem utan att behöva ha pannan mot skärmen. Jag hoppas jag kommer vänja mig vid det för det är äckligt brett nu (och jag vet inte hur man gör det smalare). Om jag visste hur man slänger upp en meny eller nåt på sidan skulle jag gjort det.
 
Ni slipper nu också äcklig reklam och jag har tvättat bort "blogg.se" ur mitt domännamn - nu är det helt enkelt jannefantastic.se som gäller. Det ska visst också vara enklare för er att läsa skiten i smarta telefoner nu men vad vet jag? Jag läser den inte.
 
 
Jag kommer nog pilla vidare på hur det ser ut allt eftersom jag... uhm... listar ut hur man gör. Så ge gärna feedback på vad som är så pass störigt att det bara måste fixas så fixar jag det. Kanske.

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Lorven:

skriven

Jag tycker det är ganska fint just när man kollar på ett specifikt inlägg. Gillar inte de där preview funktionerna istället för att se hela inlägg när jag är på själva huvudsidan, och att de klumpas ihop ungefär som fb's tidslinje (om jag nu inte gör min browser smalare, vilket jag såklart kan). Annars snyggt.

Svar: Ja, jag håller med om framsidan. Gillar egentligen inte det där med att visa en halv text - känns som om jag försöker lura in folk till läsning. Men folk brukar sällan komma till min framsida enligt statistiken - de hamnar oftast på det senaste inlägget innan de försvinner så jag överlever med det. Ska dock dra ner på antalet inlägg på framsidan så det inte blir så... "facebookigt".
Janne Fantastic

2 Lars

skriven

'Dagens god afton' i menyn hamnar på två rader. Horunge har jag fått lära mig att det heter i mediesammanhang (ber om ursäkt om det inte alls heter så)

Jag kanske måste köpa en bredare telefon?

Svar: Kul namn om inte annat! Ja, det suger - hade inte upptäckt det. Suger även man inte kan se alla kategorierna, när man trycker på + så swishar den bara förbi "Galleri". Vet inte riktigt hur jag ska fixa det...
Men det ser bättre ut om man vrider mobilen sidledes. "Horungen" försvinner och man ser halva "Galleri". Det är dock ingen lösning - alla besökare ska inte behöva anpassa sig efter sidans brister.

Tack!
Janne Fantastic