Trailers från Västerbotten

Filmerna
Det dök upp en ny snygg trailer som jag tycker ni ska kolla på:
 
Sprillans ny trailer till Victor Lindgrens Ta Av Mig som jag förespår kommer bli 1.) geni-bra och 2.) lite av en snackis på Umeås Filmfestival Move.
 
"Mikaela har bytt kön från man till kvinna. En natt på krogen träffar hon en kille som följer henne hem. Väl i hemmet tar han av henne allt.
I Ta av mig blir sexuell objektifiering en leka doktorn-situation där båda parter vill att den andra ska ta första steget till sex. Filmen handlar om våra föreställningar om manligt och kvinnligt och hur vi blir till genom hur andra ser oss."
 
Ni kan läsa mer om den HÄR.
 
Så se den då! Klicka på filmens titel för info om när den visas.


Medan jag ändå håller på så slänger jag upp några andra trailers på kortfilmer jag tycker ni ska se på festivalen:
 
Jacob Petersson & Christoffer Ålunds dockanimerade Flickan och Sirenen måste ni se!
 
"I en skev värld får en liten flicka jobba och slita i en sjömanskrog. Hon fantiserar om att bli en av de fruktade Sjöbanditerna men alla bara skrattar åt henne. Men så en dag händer något oväntat... En stopmotion-animerad saga för alla åldrar."
 
Här har ni en "Bakom Kulisserna" på den också:
 
 
Sen måste jag glatt göra reklam för mig själv också:
Teaser till Frida Hammars Herr Nyfikenheten och Katten som jag skrivit.
 
"Herr Nyfikenheten är en man som drömmer om andras död. Av rädslan att förlora någon har han valt att leva ensam, att aldrig lära känna någon. Men en dag träffar Herr Nyfikenheten Kadinka."
 
 
Jag har även slängt in Fat Action Hero, en animerad superkortis, på Västerbottens Amatörfilm Festival (VAFF):
Eftersom filmen är så kort så har den ingen teaser så istället får ni se ett animationstest jag gjorde före vilket i sin tur ledde till att jag gjorde Fat Action Hero. Hela filmen ligger uppe på youtube redan men jag ser fram emot att få se den med en publik (så kom och var publik! VAFF är gratis!). 

bloglovin

Filmfestival, Move, Trailers, Umeå;

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin