Dagens God Afton: Oh la la

Dagens God Afton
Från dagens Aftonbladet.se:


"Oh la la." Ja, jag håller med. Men är det verkligen det första man behöver skriva då man visar tre politiskt intresserade kvinnor? Visst, de är inbjudna på republikanernas konvent för att de är kända och bla bla bla men... "Oh la la"?

Jag blir inte bara lite besviken på Carina Bergfeldt för den formuleringen. I texten nämns det även att Foo Fighters ska spela. Inget "oh la la" där? Vad gör DOM där?! Visst, jag tycker Grohl är het som fan och då är jag tragiskt straight men vad har de egentligen att tillföra på ett patriotiskt amerikanskt politiskt... ah. Jag glömde:
 
Nevermind.

Det nämns även i förbifarten att gamla desperata husfrun Eva Longoria ska snacka också (oh la la) men inte ett ord om att hon varit politisk aktiv, invald som en av ordförandena i Obamas valkampanj, framgångsrik företagare (typ, Blondinbella)... Nu har jag ingen koll men kanske Scarlett Johansson, Natalie Portman och vad-hon-nu-heter OCKSÅ är politiskt aktiv? Skulle inte det vara intressant? Vi vet varför de är där; för att locka unga kvinnliga röster - men tänk OM de är där... för att de kan något?
 
Nähä, vi kör på "oh la la" här. För det sammanfattar ju den första tanken som slår en när man ser dessa kvinnor (så är det för mig iallafall) men betyder det att man måste skriva det absolut första man kommer på? Jag ska egentligen inte klaga - det är inte direkt som att jag tänker igenom det jag skriver heller men det är inte heller mitt jobb att göra det. Ehm... Okej, jag är manusförfattare så det är det egentligen men... HÅLL KÄFT! Det är iallafall inte mitt jobb att bevaka Obamas och Romneys maktkamp för en av Sveriges största "nyhets"tidning.Oh la la.

 

bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

Aftonbladet, Amerika, Eva Longoria, Natalie Portman, Obama, Romney, Scarlett Johansson;

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin