Dagens God Afton: På bättringsvägen!

Dagens God Afton
Från gårdagens Aftonbladet.se:

Och från dagens Aftonbladet.se:Ja, jag har tyvärr sällan någonting positivt att säga om våra kvällstidningar men jag tycker min blogg blivit så jäkla gnällig den sista tiden att jag tänkte krama saft ur ett halmstrå här och klappa Aftonbladet på axeln för att de uppdaterade sin porriga rubrik till en sexig rubrik.

Jag VET hur tungt det måste varit för dem att släppa taget om chansen att införa ett nytt behändigt ord ("porrpressad") till svenska folket för jag har själv försökt sprida ordet "porrporrad" utan att finna en situation där det fyller någon som helst funktion. Så jag känner med er, Aftonbladet. Starkt av er att göra en pudel. ÅH! en "PORRPUDEL"! Skit i "porrporrad" - det var ju bara dumt.

Och kudos för att ni förvandlat "en elegant slampa" till en bölande Camilla Läckberg. Det är en mycket bättre kvinnosyn. Tur att ni inte skrev att hon blev förbannad eller nåt sånt - den känslan tillhör oss grabbar. Skål!

Jag känner verkligen att ni har vuxit som kvällstidning. Verkligen. Bra jobbat. Ni är inte riktigt framme än men man ska stötta en bebis första stapplande steg framåt. Ser varmt fram emot när ni tar steget ifrån att pressa våra kändisar att vara sexiga för att få nämnas i er tidning:

Tidigare "Dagens God Afton"-inlägg på ämnet:
Aftonbladets Vulgära Säljknep
Star-kvalité
Inga jämförelser
Sex Säljer... sport.
Svenska Mr. SkinTack @LunkiAndSika för bilderna från Aftonbladet.se!

bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin