Hatar att bli förbannad på folk som vill rätt.

I-landsproblem
Idag funderade jag på att gaffa-tejpa min brevlåda i ett desperat försök att slippa spampost. Var det reklam? Nej. Det var femte jävla gången som Transportforskningsenheten (TRUM) på Umeå Universitet skickat mig ett frågeformulär om Botniabanan. Som jag aldrig åkt.Det är BRA att de frågar folk och utreder Botniabanan men jag har ett tips till TRUM: skaffa en jävla email. Utnyttja er hemsida. På det sättet sparar ni pengar och mitt spamfilter kan äta upp det. Ni tillhör Umeå Universitet för Guds skull så ta ett steg in i 2000-talet. Men FEM utskick i pappersformat - plus bifogat kuvert som jag ska skicka tillbaka - känns overkill. Det är 10 brev för något jag inte kan svara på.

Speciellt med tanke på att jag är "en av 1400 slumpmässigt utvalda personer i Umeå". 1400 x 10 brev = 14000 = onödigt. Inte för att peta på klichén om vad det är för typ av människor som går på Umeå Universitet men: var är trädkramarna när jag behöver dom?

Jag förstår att ni tycker det är viktigt att jag svarar eftersom jag inte går att ersätta (smickrande) för det skulle förstöra er forskning. Men det finns ett stort problem: efter ni skickat det här formuläret till mig för TREDJE gången...

...så svarade jag på skiten.

Därför svarade jag inte fjärde gången och det är därför jag inte kommer svara den här femte gången. För OM jag skickar in igen så fuckar jag upp er forskning genom att göra det två gånger - men nånting säger mig att den redan är uppfuckad då ni verkar ha tappat bort mitt svar. Grattis. Jag tror kidsen kallar det "FAIL".Jag hoppas verkligen att ert projekt går bra, jag backar det på alla sätt jag kan - dock i form av en person som aldrig åkt Botniabanan. Inte för att jag är emot det utan för att jag aldrig behövt göra det ÄN.


..................................


Däremot HATAR jag busstationen i Nordmaling (där Botniabanan går igenom). Var är det formuläret?


Nordmalings busstation: "Där inget filter i världen kan återskapa illusionen av service eller ett färgfoto."

Nordmalings busstation: "Där vi ser till att kunderna alltid vet att det är deras fel."Nordmalings busstation: "Där Conny vet att man inte kan hämta bokade biljetter då det egentligen är en kiosk förklädd till busstation." (Vem fan är Conny?)Jag vill be personalen på Nordmalings busstation om ursäkt då jag upprört dem med min fråga om varför min buss 100 som ska avgå 10:30 inte står med. Jag förstår att gubben som jobbar där vände mig ryggen och lämnade mig där mitt i en mening. Som tur är fick jag hjälp av en städare med Down's syndrom som tog min hand och ledde mig till rätt utgång där det fanns ett litet klistermärke där det stod "Härifrån avgår Buss 100".


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 astarot:

skriven

Hahhahahaha! Sjukt kul! (eller tragiskt.. buhuhuuu)

3 Kribb:

skriven

vad har det med berättelsen att göra att killen har downs syndrom?

5 Janne Fantastic:

skriven

Nä.

2 Janne Fantastic

skriven

Ja, vad ska man göra? :) / :(

4 Janne Fantastic

skriven

Undertexten med det är att jag hatar folk med Down's Syndrom.