Två skribenter från Aftonbladet i final!

Dagens God Afton
Det är spännande i finalen nu! Aftonbladets skribenter har KROSSAT allt motstånd så nu står två tappra män kvar på toppen! Många har spekulerat i fusk då tjejerna åkte ut först men det är svårt att påstå att dessa två inte förtjänar att stå här nu idag... SÅ!

Vem ska bli Sveriges Största Tryckta Creep?
 
Nu kör viiiiiiiii!
 


I ena ringhörnan har vi Ronnie Sandahl som skriver om hur Anja Pärson saknar solidaritet eftersom det är varje homosexuells ANSVAR att representera kollektivet. (Precis som Ronnie har valt att representera alla homosexuella kvinnor.) För det räckte inte med att Anja representerat nån sorts skid-elit... eftersom hon ändå bara åkte dam-skidor?


I andra ringhörnan har vi...

...en stark utmanare i Kristoffer Bergström som skriver om hur han minsann "kunde avslöjat dig när som helst" likt en utpressare som agerat lite för sent. Hur han "började hänga i Anja Pärsons hasor 2009" likt en stalker/Twilight-vampyr efter att Aftonbladets redaktions grundliga research funnit ett samband med mellan henne och flickvännen (de googlade hennes namn) och bjuder på en anekdot om när Anja hade klåda i röven för det har... nåt med saken att göra? Kanske är en lesbisk grej, jag vet inte. Tror jag måste googla det...Vinnaren får stolt representera alla stolta straighta män!
bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin