Umeås lokalereportar HAR kvar peppen! BINGO!

I-landsproblem
Fick mycket bra feedback kring mitt blogginlägg om lokalreportrarnas bevakning av Move (som ni kan läsa HÄR).
 
Fick en dialog med Folkbladets Lars Böhlin och Västerbottens-Kurirens Evelina Burström i blogginläggets kommentarsfält där Evelina bland annat visade hur fel jag hade - vilket är en vinst för mig. Kul att VK verkar ha peppen kvar kring lokala kulturevenemang! (Jag säger "verkar" för jag har inte VK själv så ni som läser VK har kanske en annan bild?) Jag vet dock att de skrev en snygg grej om Ta Av Mig (med den snygga trailern tillochmed!).
 
Folkbladet körde en jäkla massa grejer om festivalen i dagens "Äntligen Fredag"-bilaga så den tycker jag ni ska läsa! Det hade de säkert gjort utan mitt lilla blogginlägg - jag tänker inte ta åt mig äran för det. DOCK: Bästa med det är att när jag på Facebook skrivit "Har våra lokala kulturjournalister kvar nån glöd för det lokala kulturlivet? Jag frågar inte - jag utmanar." så svarade Folkbladets Lars Böhlin: "Utmaningen antagen." Han vann min utmaning och jag är glatt besegrad!
 
På Twitter hälsade @TV4umea:
...och frågade även vad mer de skulle kunna fråga om. De ska köra en större grej om Victor Lindgrens Ta Av Mig på måndag.
 
 
 Även Västerbottensnytt hörde av sig:

...men jag har tyvärr inte haft tid att kolla om de har gjort något - men de har de säkert. Visst?
 
 
Måste peka ut att jag aldrig nämnde vår lokalradio! En MISS från min sida som tragiskt nog har med att göra att jag aldrig lyssnar på radio. Jag blir för rastlös av sånt. Vad ska jag göra med ögonen?!
 
 
Sist men inte minst fick jag svar från självaste Bingo Rimér!
...fast... eh... det var om en helt annan grej. Men jag tror han erbjöd mig ett jobb som barnflicka - eller har jag tolkat det fel? Passa barn och lyssna på radio kanske är grejen?
 
 
 
Mina tips inför festivalen:
Umeås Filmfestival Move - vad fan ska man se?
 

bloglovin

Filmfestival, Folkbladet, Move, TV4 Umeå, Umeå, Västerbottens-Kuriren, Västerbottensnytt;

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin